Showroom

Showroom-ul METRIC MOTION sau “pravalia” asa cum multi dintre voi il cunoasteti… The place where the magic happens !

Te-ai saturat de butonat si ochii iti ard in cap din cauza monitorului ? iti sugeram sa iei o pauza si sa ne vizitezi “the old fashioned way”. Shopping-ul dupa piese, echipament si accesorii moto desigur ca sunt confortabile de acasa din fata calculatorului , dar totusi… parca lipseste ceva, nu? Satisfactia acea care vine in urma confirmarii tactile, vizuale si de ce nu, chiar auditive si olfactive ca accesoriul sau echipamentul dorit este si cel potrivit. Gandeste-te numai la mirosul unei jachete de piele noua sau la sunetul baritonal al unei evacuari de 4″ montata pe un V-Twin de 1700cc.

Incearca atunci, sa ne faci o vizita la mica noastra pravalie. Ne vei gasi pe noi, care iti vom sta la dispozitie cu orice sfat sau recomandare de care ai avea nevoie. Sunt totusi mari sanse sa intalnesti alti membri ai aceluiasi “sindicat” de pasionati intr-ale motocicletelor. Toate taberele sunt binevenite: harleisti, ducatisti, “bembeisti”, adeptii “onda-i ‘onda”, ba chiar si adeptii coclaurilor. Se pot astfel lega prietenii noi si durabile. Stabilirea de trasee de calatorie, proiecte de viitor, impartasitul parerilor despre echipamente sau accesorii? Astea-s bonus! Cafeaua o dam noi.

De cele mai multe ori, genul acesta de legatura nou-creata se va dovedi o sursa vasta de informatii si sfaturi practice. Iar daca la sfarsit singurele lucruri cu care vei pleca de la noi sunt noi prieteni si o strangere de mana, ne declaram multumiti. Daca la acestea se adauga totusi o piulita, un filtru de ulei sau o casca… cu atat mai bine.

Asadar, parafrazand o expresie a unui celebru MC de peste ocean: “Go ahead and support your local motorcycle shop !”