Service

Dacă vreunul din articolele producătorilor de pe pagina “PIESE” ţi-a atras atenția şi dincolo de a le achiziţiona dorești şi montarea acestora, putem face acest lucru în cadrul noului nostru service. Fie ca e vorba de instalarea unui nou sistem de evacuari Vance & Hines, al unui kit de suspensie Progressive Suspension sau de simpla schimbare a unui set de oglinzi, orice este posibil.

Şi nu ne oprim aici… Ai la dispoziție o întreagă gamă de servicii de întreținere şi mentenanţă specifice motocicletei tale: schimb de ulei, înlocuit plăcuţe frână, schimb curele de transmisie, kituri de lanț, etc. Atunci când condițiile o impun îți sărim în ajutor şi cu o diagnoză computerizată* sau un schimb de anvelope **.

Motocicliști fiind, știm cu toții importanţa sistemelor de frânare şi de rulare. De aceea, după ce tocmai ţi-am schimbat plăcuţele de frână şi/sau anvelopele, nu te putem lăsa să pleci la drum fără o temeinică testare a acestora pe noul nostru stand de frâne.

Acum că ai aflat care ne sunt o parte din avantajele faţă de competitori, credem că e timpul să-ţi ducem buna impresie deja formată la un nivel şi mai înalt şi să trecem argumentația într-un registru mai creativ: acela al motocicletei custom.
Ei bine, se poate: roţi, aripi, rezervoare, șei, fairing-uri… “you name it, we have it or we build it”.

Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Imaginile vorbesc de la sine. Viziteaza sectiunea MOTOCICLETE CUSTOM si vei intelege la ce ne referim. Sunt proiecte la care am contribuit, fie cu piese, fie cu idei. Este momentul să începem să ne mândrim şi cu proiectele noastre, dezvoltate şi finalizate în întregime “in–house”.

Pentru asta totuși, te invităm la noi la prăvălie să stăm la un pahar de vorbă şi să creionăm motocicleta visurilor tale. Sky’s the limit!

Aaaa… şi încă un lucru, în cazul în care te întrebai: DA, pentru toate cele de mai sus…

SUNTEM AUTORIZATI R.A.R. !