Magazin On-Line

Sa avem si magazin on-line era doar o continuare logica si naturala in evolutia METRIC MOTION. Acesta vine ca o completare la serviciile pe care vi le oferim deja la pravalie, avand astfel acum posibilitatea achizitionarii produselor dorite si din confortul propriei locuinte sau al scaunului de la servici. Preturile sunt aceleasi ca si cele din pravalie, deci nu veti avea “emotii” la acest capitol.

Magazinul on-line este, cel putin momentan, populat cu un numar relativ limitat de produse, punand mai mult accentul pe gama de echipamente moto. Cu timpul vor aparea si piesele si accesoriile uzuale, astfel incat gama de produse oferite sa acopere cel putin intretinerea uzuala si accesoriile aferente acesteia:anvelope, filtre, lichide, placute si discuri de frana, etc.

Ne mentinem in continuare atitudinea vis-a-vis de partea de accesorii custom, unde insistam ca achizitionarea acestora sa se faca in urma unei vizite la pravalie. Desigur ca veti putea gasi accesoriile respective on-line la alte magazine, dar va enumeram doar cateva din motivele pentru care va recomandam vizita la noi:

  • – exista situatii, si nu sunt putine, in care ce se vede in poza nu are nicio legatura ce vei primi in mana, atat din punct de vedere calitativ cat si estetic. In marea parte a cazurilor, o discutie cu noi te poate indruma in directia corecta si, daca ai noroc, poate vom avea produsul in stoc sau cel putin un corespondent al acestuia, astfel incat vei lua o decizie informata
  • – on-line, un produs poate parea facut pentru motocicleta ta dar te poti trezi, atunci cand iti soseste, ca nu este compatibil de nici o culoare. O discutie cu noi, la pravalie, poate remedia acest aspect.
  • – daca nu ajungi pe aici, vei rata sansa de a ne cunoaste. Da, stiu, glumesc, dar e o buna ocazie sa legi noi prietenii si sa cunosti alti motociclisti.

Daca preferi in continuare varianta achizitionarii on-line, din indiferent ce motiv (esti din alt oras, e zapada pana la etajul 1 in fata blocului, lipsa de timp, puterea obisnuitei, etc…) te invitam sa accesezi link-ul de mai jos. Daca vrei neaparat un produs si nu este in magazin, da-ne de stire pe pagina de contact si il adaugam imediat.