Echipamente

Dacă ai ajuns pe această pagină…

1. Vrei să-ţi reînnoiești echipamentul, dar nu te-ai hotărât asupra mărcii / modelului /culorii /mărimii;
2. Nu ai echipament încă şi nici nu știi către ce să te orientezi;
3. Pleci în călătorie iar achiziția unui GPS sau a unui sistem intercom nu sună chiar rău.

 

Fie ca este unul din motivele de mai sus sau poate altul la care nu ne-am gandit, cautarea ta ar trebui sa se opreasca acum deoarece aici vei gasi absolut orice ai nevoie in materie de echipament moto.

Esti pasionat de adventure-touring? Atunci gamele de echipamente dedicate ale celor doi producatori premium ICON si REV’IT iti sunt la dispozitie. ICON RAIDEN DKR, REV’IT DOMINATOR GTX, CAYENNE PRO si multe altele sunt deja nume consacrate in acest segment.

Poate zona ta de “confort” este mai degraba in partea urbana. In aceasta situatie echipamentele din gama ICON 1000 sau modele REV’IT gen AKIRA, LANE sau STEWART sunt mai mult decat potrivite.

“If custom is the game, METRIC MOTION is the name” – asta ca sa parafrazam o zicala celebra. Echipamentele moto sau chiar si cele “casual” ale unor producatori gen ROLAND SANDS, ROKKER cu faimosii lor jeansi teflonati sau KING KEROSIN al caror design ne duce cu gandul la epoca Rockabilly de la inceputul anilor ’50, vor veni ca o completare fireasca a notei personale deja acordate motocicletei preferate.

Indiferent căreia din categoriile de mai sus aparții, toți motocicliștii suntem conștienți ca orice ieșire este mai plăcuta in grup iar la capitolul comunicare in timpul mersului, SENA nu au momentan rivali. Fie ca e vorba de modelele entry-level gen SMH5 sau consacratul SMH10, modelele de top 20S si 10S sau hibridul intercom/camera 10C , oricare dintre ele iți va satisface mai mult decât suficient nevoia a fi in legatura cu colegii de călătorie. Iar daca esti tipul de motociclist “lup singuratic”, conectivitatea cu telefonul, GPS-ul sau player-ul media este oricum asigurata de oricare din modelele SENA.

Știm ca oferta este mare şi uneori derutantă, de aceea cel mai simplu ar fi să iei legătura cu noi.